Spoštovane planinke, planinci, člani PD Ptuj.
 
Zaradi trenutnih razmer v Sloveniji smo sprejeli preventivne ukrepe za preprečevanje širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2, da na ta način izkažemo odgovornost tako do vas vseh in nas samih. Do nadaljnjega je pisarna PD Ptuj zaprta, prav tako so prestavljene predvidene aktivnosti na kasnejši datum.
Takoj ko bo vse to za nami se veselimo snidenja z vami.
Vse bo ok in se vidimo ?
 
 

 

V ponedeljek bo v prostorih PD Ptuj prikaz in pravilna uporaba tehnične in osebne varovalne opreme s pričetkom ob 18.uri.

S seboj prinesite svojo osebno varovalno opremo. Tehnična oprema je na društvu.

Vabljeni vsi, ki bi se radi spoznali z rokovanjem opreme in vsi tisti, ki so vam stvari že znane a bi vseeno želeli osvežiti ali dopolniti svoje znanje.

Spremljali bomo situacijo glede širjenja novega virusa in v kolikor se bo stanje spremenilo, bomo prestavili na drug termin!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Strastni planinec, ljubitelj narave, ki je številne poti prvi prehodil

Slavica Pičerko Peklar – Ptujčan Antun Mlinarević je trasiral številne planinske in romarske poti pri nas. Sarajevčana je vojna konec 90. let pripeljala v Slovenijo, sedaj je že več kot 25 let član Planinskega društva Ptuj.

Foto: Andrej Petelinšek

https://www.vecer.com/iz-stajerca-stevilne-planinske-poti-je-prvi-prehodil-10115970

 

 

 

  • STOPIMO – HODIMO SKUPAJ v 2020…

Planinke in planinci, ljubitelji gora, izkoristimo možnost in NAMENIMO DEL DOHODNINE NAŠEMU PLANINSKEMU DRUŠTVU, NE DA BI NAS TO KAJ STALO!  Vaša odločitev, ki velja za davčno tajnost, je povsem samostojna in za vas ne predstavlja nobene finančne obremenitve.
Z njo le del sredstev, ki bi sicer pripadel državnemu proračunu, usmerite v dejavnost, delovanje in pomoč planinskemu društvu in bo dobrodošla pomoč pri organizaciji in izvedbi mladinskih in osnovnošolskih planinskih taborih. 

Obrazec za namenitev dela dohodnine je TUKAJ in v pisarni društva.

 
Hvala