Mladi planinci in PD Ptuj vabi na letošnji planinski tabor, ki bo potekal v osrčju Julijskih Alp, v dolini Vrata pod Triglavom.

Naše skupno druženje bo potekalo od 14. julija do 20. julija. V tem času bomo raziskovali bližnjo ali daljno okolico koče, kjer si bomo postavili naš bazni tabor kar v koči. Osvojili bomo nekaj vrhov (mogoče tudi očaka), se kopali v jezeru, ta pogumni bodo lahko plezali po naravni skali, v prostem času pa se igrali, počivali in prevračali »kozolce«.

Tabor je namenjen vsem, tudi odraslim,  program pa bo prilagojen predvsem osnovnošolski mladini.

OSNOVNI PODATKI:

Prijave: Število udeležencev je omejeno. Prijave najpozneje do petka 21. 6. 2024 na spletni prijavni obrazec:

POVEZAVA NA SPLETNI PRIJAVNI OBRAZEC

LEPO PROSIM, DA SE DRŽITE ROKA PRIJAVE. KASNEJŠIH PRIJAV NE BOMO UPOŠTEVALI, SAJ MORAMO OTROKOM ZAGOTOVITI USTREZNO SPREMSTVO.

 

Strošek:

 

220 €  + 50 € (prevoz)

Strošek tabora  vključuje program, polni penzion v taboru, turistično takso, spominsko majico. Cene veljajo za člane PZS.

Plačilo: Strošek za tabor lahko poravnate v enem ali več obrokih (prvega ob prijavi, preostanek do odhoda na tabor). Strošek za tabor lahko poravnate preko spletne banke na TRR PD Ptuj: SI56 0420 2000 0493 764; Koda namena: OTHR; namen: “ime priimek otroka VRATA”; sklic: SI00 20240714 ali na sedežu društva PD Ptuj v času uradnih ur v torek od 14.00 do 16.00 ure in petek od 17.00 do 19.00 ure. Rok plačila torek, 21. 6. 2024.
Članarina: Vsi udeleženci morajo imeti poravnano članarino za tekoče leto. Starši obvezno uredite članstvo vašega otroka v pisarni PD Ptuj, kjer otrok dobi dnevnik in znamkico.

Članarina za leto 2024 je 9 €.

Po prijavi bo dobil vsak udeleženec po elektronski pošti vse podatke glede odhoda, vrnitve in opreme, katero mora imeti s seboj.

V petek, 21. junija 2024,  bomo imeli skupni sestanek s starši udeležencev, na katerem se bomo dogovorili za podrobnosti našega skupnega bivanja v naravi. Sestanek bo potekal preko videokonference (Zoom), povezavo z navodili, kako se pridružiti vam pošljemo kakšen dan prej na naveden el. naslov ob prijavi.

Vodja tabora Doroteja Bokavšek z ekipo

Več podrobnosti!

Deli s svojimi prijatelji: