Osvajamo kvarnerske otoke

Leto je naokoli in še vedno ostajajo lepi spomini na šumenje modrega morja ter obširne razglede s planinskih poti jadranskih otokov. Dišeče mediteransko rastlinje skozi katerega so speljane poti, razgledi na številne otoke in udobje hotela Vespera nas bodo spremljali tudi letos. Pripravili smo nov program, saj nas poleg ostalih poti čaka obisk Osorščice, ki je že dolgo nismo obiskali. Ljubitelji pestrega preživljanja prvomajskih počitnic, planinskih poti in prijetne družbe vas vabimo, da se nam pridružite na planinarjenju po Kvarnerskih otokih.

Čeprav smo bili primorani letošnji izlet na Lošinj in Kvarnerske otoke zaradi pandemije prestaviti, se že vsi zelo veselimo novega termina, ki nam bo omogočal tudi kopanje v morju. Za vse, ki ste že prijavljeni in imate vplačano akontacijo, se nič ne spremeni. Vse ostale, ki bi se nam želeli pridružiti na izletu, pa naprošamo, da izvedete prijavo v skladu z navodili, ki so v nadaljevanju.

Udeleženci štiridnevnega planinarjenja po Kvarnerskih otokih se zberemo v petek, 2.10. ob 5.10 uri na železniški postaji Ptuj. S posebnim avtobusom se bomo popeljali proti Kvarnerju.

Vse dodatne informacije in podrobnejši program so na voljo v pisarni PD Ptuj, tel. 02 777 15 11.

Stroški štiridnevnega planinarjenja po Lošinju, Krku in Cresu znašajo 189 EUR. Otroci imajo v skladu s pravili hotela popuste, ki so na voljo v pisarni PD Ptuj.

Prijavite se  TUKAJ  ali v pisarni PD Ptuj, Dravska ulica 18, vsak torek med 14. in 16. uro ter petek med 17. in 19. uro do torka, 1. septembra 2020 oziroma do zasedbe prostih mest v busu. Možnost odjave brez stroškov do 1.9.2020. Akontacija ob prijavi 75,00 EUR, preostanek pa najkasneje do 15. septembra 2020. Priporočamo vplačila na TRR: SI56 0420 2000 0493 764 pri NKBM, sklic: SI00 20201002, namen nakazila: Lošinj.

Pojdite z nami in odkrijte lepote Kvarnerskih otokov.

Vodil vas bom Uroš Vidovič s sovodniki.

Deli s svojimi prijatelji: