Spoštovani starši, pozdravljeni mladi planinci,

pomlad se malo prebuja, a se zima ne da, a kljub vremenskemu dogajanju vabimo mlade planince v soboto dne 23. 3. 2019 na planinski izlet na Veliko planino.

Več informacij o izletu je zapisanih v razpisu v prilogi. Razpis o izletu bodo učenci prejeli tudi v šoli s strani mentorice planinskega krožka.Članarina: Vstopamo v novo leto 2019 in za otroke je treba poravnati članarino za leto 2019. Prosimo, da se članarina poravna pred izletom, na nekaterih šolah to uredijo mentorice, sicer pa se morate starši osebno oglasiti na sedežu društva in urediti članarino. 

Tisti mladi planinci, ki za leto 2019 še nimate urejene članarine na Planinskem društvu Ptuj, vas prosimo, da to uredite do torka 19. 3 2019.

Na izlet se učenca prijavi tako, da se klikne na spodnjo povezavo in izpolni spletni obrazec. Na email, ki ga boste vpisali, boste prejeli potrditev, da je prijava zabeležena.

Za prijavo kliknite spodnjo povezavo:

POVEZAVA DO SPLETNEGA OBRAZCA ZAPRIJAVO NA IZLET

Povezava do spletnega prijavnega obrazca je na voljo tudi v razpisu v prilogi.

Starši, spodbudite mlade planince, da se udeležijo planinskega izleta.

Dobro bi bilo, če bi učenci zjutraj pred izletom kaj lažjega pozajtrkovali, saj nas čaka okoli 1,5 urna vožnja do izhodišča, kjer bo prvič možnost obroka.

Lep pozdrav, mentorica planinskega krožka in Mladinski odsek PD Ptuj.

Deli s svojimi prijatelji: