Povabilo na planinsko srečanje z dalmatinsko klapo Lanterna.

V preteklih mesecih smo skupaj prehodili zanimive poti na različnih koncih Evrope in v različnih državah. Skupaj smo hodili po otokih Lošinj, Cres, Ilovik, Dugem otoku in Ugljanu, planinarili smo po Madžarski, Nemčiji, Italiji in Češki, bili smo na pohodu po evropskih pešpoteh in še kje. Na naših skupnih izletih so nastale številne zanimive fotografije, ki si jih bomo skupaj ogledali in pokramljali v prijetni planinski družbi o naših doživetjih ter seveda o načrtih za prihodnje izlete in pohode.

Poleg ogleda fotografij, pa smo skupaj s prijatelji iz Dalmacije pripravili posebno glasbeno presenečenje večera. Na našem srečanju v Gostilni Pri kostanju (Svenšek) na Selah, se nam bodo ponovno namreč pridružili člani DALMATINSKE KLAPE LANTERNA, ki nas bodo z nepozabno dalmatinsko glasbo, kot so Ruža crvena, Da te mogu pismom zvati, Vela Luka in ostale, ponovno ponesli nazaj na sončne dalmatinske otoke.

Udeleženci srečanja se zberemo v petek, 22. novembra 2019 ob 16.00 uri v Gostilni Pri kostanju (Svenšek Jakob), Sela 29. S seboj prinesite fotografije, ki ste jih posneli na naših izletih in obilico dobre volje. Prispevek za toplo malico, začetno pijačo in klapo znaša 10 EUR po osebi.

Ker bo tokrat naše srečanje obarvano z dalmatinsko glasbo, vabimo tudi vaše partnerje, prijatelje in znance, ki imajo radi dalmatinske melodije in prijetno planinsko družbo.

Ker je število sedežev v gostilni omejeno, interes pa velik, prosimo za prijave pri Alenki v društveni pisarni, Dravska ulica 18 (tel. 777 15 11), vsak torek med 14. in 16. uro ter petek med 17. in 19. uro. Prispevek pa boste poravnali direktno na srečanju.

Veselimo se prijetnega planinskega družabnega večera, ki ga bomo skupaj s Tabo preživeli ob zvokih dalmatinske glasbe in štajerskih dobrot Svenškovih s Sel!

Jože Dajnko, predsednik PD Ptuj

Uroš Vidovič, vodnik izletov v tujino PD Ptuj 

Deli s svojimi prijatelji: